MHP, Gümbür Gümbür Çalışıyor

MHP Sakarya İl Genel Meclis Üyesi aday adayı, ilimiz tanınmış genç işadamlarından Erdem Özbek; seçim bölgesi olan 59 mahalle ve 26 köyde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

59 Mahalle - 26 Köyde Seçim Çalışmaları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Genel Meclis Üyesi adayı olan işadamlarından Erdem Özbek; seçim bölgesi olan il merkezi içerisinde olan 59 mahalle ve 26 köyde yaptığı seçim çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Her gün mahalle ve akşamları da köy ziyaretleri yapan Özbek, halkın sorunlarını da tek tek dinliyor.

Herzaman Yanınızdayız

Her zaman mahalle ve köylülerinin yanında olduklarını dile getiren MHPli Özbek; “Biz seçimden seçime değil, her zaman mahalle ve köylerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla görüşeceğiz. Onların istek ve sorunlarını dinleyerek, çözüm bulunması için ön ayak olacağım. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.

Çözüm Burada

29 Mart seçimlerinde halkın güvenini beklediğini belirten Erdem Özbek; kendisinin de köylü ve çiftçi bir ailenin bir ferdi olduğunu hatırlatarak; “Mahalle ve köylülerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Onların bu sıkıntılarından kurtaracak olan tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bende MHP’nin İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak, oylarını bekliyorum” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]