"MHP Dedikodularla Yıpratılmak İsteniyor"

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 7 Haziran tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimi öncesi çıkan dedikodularla ilgili olarak MHP Akyazı İlçe Teşkilatı bir basın toplantısı düzenledi. Başkan adayı Rahmi Aktürk, MHP'nin dedikodularla yıpratılmak istendiğini belirtti.

MHP ilçe teşkilatının yeni aile parkında düzenlediği basın toplantısına MHP'nin belediye başkan adayı Rahmi Aktürk, SP Belediye Başkan adayı Hasan Akcan ve CHP Belediye başkan adayı Okan Karaağaç katıldı.  MHP Belediye Başkan adayı Rahmi Aktürk, ilçede yayılan 'MHP şu partiye destekleyecek' şeklinde çıkan dedikodunun gerçeği yansıtmadığını belirterek, "MHP onurunu kimseye çiğnetmez, çiğnetmeyecek de. MHP ilçe teşkilatı ve ben başkan adayı olarak seçimi kazanmak ve ilçeye hizmet etmek için tüm gücümüzle çalışacağız.  MHP dedikodularla ve yalan yanlış söylemlerle yıpratılmak istenmekte bu tür dedikodulara itibar edilmemesini istiyoruz. Biz onurumuzla bu hizmete talibiz ve seçimi inşallah alacağız. Seçime katılacak tüm başkan adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve ilçemiz için ilkeli dürüst siyasete herkesi davet ediyorum" dedi.

MHP İlçe Başkanı Ahmet Birinci, tek hedeflerinin seçimleri kazanmak olduğunu belirterek, "Hiç kimseyle gizli veya açıktan pazarlık yapmadık yapmayız. Biz ciddi bir partiyiz. MHP olarak bizler halkımızın karşısına hep doğru ve ilkeli siyaset yaparak çıktık. 7 Haziran'da yapılacak seçime de bu ilkeli tavrımızla hazırlanıyoruz" diye konuştu. CHP Belediye Başkan adayı Okan Karaağaç, çıkan söylentileri çirkin olduğunu belirterek, Akyazılı seçmenlerin bu tür dedikodulara itibar etmemesini istedi. SP Belediye Başkan adayı Hasan Akcan ise, hiç kimseyle gizli pazarlıklar içinde olmadıklarını belirterek, bazı yerlerde yapılan şakaların ciddiye alındığı ve bu tür dedikodulara sebep olduğunu ve bu tür şakaların yapılmamasının yararlı olacağını kaydetti. Toplantıya katılan Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Öz ise "Bu dedikodular arasında muhtarların taraf olduğu da gündeme gelmektedir. Ancak hiçbir muhtarımız kendi kişisel görüşü dışında halkı partiler adına yönlendirmez. Bunu böyle bilinmesini istiyoruz seçilen başkan bizimle bizimde seçilen başkanla çalışma zorunluluğumuz vardır" dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]