MHP, camide iktidarın propagandasını yapanları ifşa edecek

MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, din görevlilerini camilerde, parti adı vermeden ‘istikrar için tek başına iktidar’ gibi söylemlerle iktidar partisinin propagandasını yapmamaları konusunda uyardı. Bülbül, camide siyaset yapan din görevlerini tespit etmeleri durumunda, bu din görevlilerinin ismini kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Bülbül, düzenlediği basın toplantısında, seçim sürecinde Diyanet İşleri Başkanı ve tüm din görevlilerini uyardı. Sakarya’da camide, kürsüde, hutbede siyaset yapan din görevlilerini kamuoyu ile paylaşacaklarını vurgulayan Bülbül, “Diyanet İşleri Başkanı'ndan başlamak üzere bütün camilerimizde siyasetin konuşulmadığı, cami avlularında siyasetin yapılmadığı bir seçim süreci geçiririz. Cami kürsülerinde, hutbelerde dolaylı, dolaysız gözleri kararmış art niyetli insanlar inşallah milletimize seslenme fırsatı bulamazlar. Bunları tespit ettiğimiz taktirde de kamuoyu ile paylaşacağımızı ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

KAMU GÖREVLİLERİNİ UYARDI: VALİLER GİBİ ORTADA KALIRSINIZ


MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, kamu görevlilerine de seslenerek parti adı vermeden ‘istikrar için tek başına iktidar’ gibi söylemlerle iktidar partisinin propagandasını yapmamaları konusunda uyardı. Çözüm sürecinde iktidarın valileri ortada bıraktığı gibi, ortada kalabileceklerini dile getiren Bülbül, şunları kaydetti: “Kamu görevlileri deveranın bir gün döneceğini herkesin hesap vereceğini bilmeli. Çözüm sürecinde ‘valilerin operasyon için izin almasına gerek yok’ denilerek valiler ortada bırakıldı. Doğu ve Güneyedoğu’da valilere ‘operasyon izni vermeyin’ diye talimat verdiğini itiraf eden Cumhurbaşkanı, Başbakan ve dönemin İçişleri Bakanı bugün valileri ortada bırakmışlardır.”

“1.300 LİRA VEREBİLECEKKEN NEDEN VERMEDİN, ASGARİ ÜCRETLİLERE İHANET ETTİN”


AK Parti’nin seçim vaadinde asgari ücreti, MHP’nin vaadinden sonra 1.300 liraya çıkaracağını ilan ettiğini hatırlatan Bülbül, “1.300 lira verecek durumda iken neden bu insanlara bunca yıl 900 lira maaş verildi. AKP, iktidar korkusuyla bunu vaat ederek bu millete, memlekete ihanet etti. En zaruri ihtiyacını, çoluk çocuğunun okul masraflarını karşılamayan asgari ücretliler bunun hesabını ‘Neden şimdiye kadar vermedin’ diye sormalı.” şeklinde konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]