MHP: "AKP’yi 29 Mart’ta Nakavt Edeceğiz"

Seçim çalışmalarını birlikte sürdüren MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Toçoğlu ile Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ayanoğlu, Çökekler ve Budaklar Mahalleri’ni ziyaret etti.

Büyükşehir sınırları içerisinde bulunan Çökekler ve Budaklar Mahalleri’ni ziyaret eden MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ile Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu, “Halkımız, MHP’ye atacağı oylarla, 29 Mart’ta AKP’yi, nakavt edecektir” dedi. Mahalle ziyaretlerinde, MHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da katılarak,  belediye başkan adaylarını yalnız bırakmadı.

Delegeler Kandırıldı

AKP’nin Belediye başkanı belirleme sürecinde kendi delegelerini kandırdığını dile getiren MHP’nin Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu; “AKP’de Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmak için dilekçe vererek, yüklü miktarda para yatıran adayların hiç biri aday gösterilmedi. Bunlar aday olmayan, ufak bir beldenin başkanını aday gösterdiler. Aday seçmek için sandığa giden delegeler de kandırıldı. Kendine güveni olmayan AKP’ye bu halk nasıl güvenebilir. Bu seçim hayatından memnun olanlar ile olmayanların seçimi olacaktır. 29 Mart’ta AKP, büyük hüsrana uğrayacaktır” diye konuştu.

AKP, 29 Mart’ta Bitecek

Sakarya’nın 15 yıldır iyi yönetilmediğini belirten MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ise konuşmasında; “Esnafımız, işçimiz, memurumuz, emeklimiz, köylümüz, dul ve yetimlerimiz gırtlağına kadar borç batağına girmiş durumda. AKP, fakirleştirdiği, yoksullaştırdığı, umutlarını birer birer tükettiği insanlara, seçim var diye güya yardım etmektedir. AKP, devletin bütün kaynaklarını, her türlü imkanlarını arkasına alıp, kendi partilerine oy almak uğruna akla hayale gelmeyen cambazlık yapmaktadır. Halkımız, kendilerini kandıran AKP’yi 29 Mart’ta oy vermemelidir. Çünkü, halkımızı hüsrana uğratanlara oy verilmez” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]