MHP: "Adapazarı İsterse Olur"

MHP Adapazarı İl Genel Meclis Üyesi Adayları; 29 Mart’ta göreve geldiklerinde, Başkanlar Toçoğlu ve Ayanoğlu ile birlikte, Sakarya’da 24 saat boyunca herkesin kendilerine rahatça ulaşabileceklerini söyledi.

Sakarya İçin

“Adapazarı isterse olur” sloganıyla yola çıkan ve siyaset için değil, Sakarya’ya en iyi hizmeti sunmak için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Adapazarı İl Genel Meclis Üyesi Adayı olduklarını belirten Salih Okutan, Erdem Özbek Eroğlu, Erhan Acar, İslam Tiryaki ve Doğru;  Sakarya’da 24 saat boyunca herkesin kendilerine rahatça ulaşabileceklerini söyledi.

“Siyaseti başkaları yapsın, biz Sakarya’ya sevdalıyız” diyen İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Adapazarı halkı isterse, her şeyin olabileceğini söyledi. Adaylar, vatandaşların oy pusulalarındaki üç hilalli MHP amblemin altına ‘tercih’ mührünü vurması gerektiğini hatırlattı.

Kaliteli Hizmet

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ve MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu ile birlikte Sakarya’ya hizmet etmek için yola çıktıklarını dile getiren; MHP’nin Adapazarı İl Genel Meclis Üyesi Adayları; 59 yaşındaki Emekli Eğitimci Salih Okutan, 32 yaşındaki Çiftçi-Esnaf Erdem Özbek,  40 yaşındaki Çiftçi Ali Eroğlu, 50 yaşındaki Sigortacı Erhan Acar, 51 yaşındaki Sedaş Emeklisi İslam Tiryaki ve  37 yaşındaki Çiftçi Ercan Doğru; 29 Mart’ta tüm Sakarya halkının kendilerini desteklemelerini söyledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]