Meydan Okudu: Yalancı Çobanlar Derslerini Alacaklar

Camili'de vatandaşlara hitap eden AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, muhalefet partilerine yüklendi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekillerii Ayhan Sefer Üstün, Erol Aslan Cebeci,  Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, il genel ve belediye meclis üyesi adayları, Camili'de düzenlenen mitinge katıldı. Yoğun katılımın olduğu mitingde, vatandaşlar Zeki Toçoğlu'na tezahüratlarda bulundu.

Alkışlar eşliğinde bir konuşma yapan Zeki Toçoğlu muhalefet partilerine yüklendi. Zeki Toçoğlu, "Onlar öfkeyle konuşacaklar, boşa sallayıp iftira atacaklar. Biz ise işimize bakacağız. Biz hizmetlerimizle konuşacağız. Bu yalancı çobanlar gereken dersi sandıkta alacaklar" dedi.
Biz Diğerlerine Benzemeyiz

Bizim tek amacımız hizmet etmektir diyen Zeki Toçoğlu,
"Biz diğerlerine benzemeyiz. Biz olmayacak vaatlerle insanlarımızı kandırmayız. Bizim yalanla dolanla, iftira kampanyalarıyla işimiz olmaz. Bizim tek amacımız var o da hizmet etmektir. Bu zamana kadar yaptıklarımız ortada. AK Partili hükümetler döneminde, AK Partili belediyeler döneminde ülkemizin ve şehirlerimizin yaşadığı gelişme herkesin malumu. İnşallah 29 Mart'tan sonra da bu gelişme devam edecek" diye konuştu.
Biz AK Parti'yiz, Büyük Düşünüyoruz

Milletvekili Erol Aslan Cebeci ise,
"Biz biliyoruz ki milletimizin AK Parti'ye olan inancı ve güveni tamdır. İnşallah yerel seçimlerde milletimiz yine AK kadroları göreve getirecektir" dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı ve AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Süleyman Dişli ise, seçimlerden başarı ile çıkacaklarını söyledi. Bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye Süleyman Dişli, 'Hepinizden destek bekliyoruz' diye konuştu.
Öte yandan, Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu, Altınova Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Toçoğlu,
"Başkaları gibi küçük hesaplarla, kısır çekişmelerle, iftira kampanyalarıyla milletimizin karşına çıkmak yerine; hizmetlerimizle, projelerimizle vatandaşlarımızın karşısına çıkıyoruz. Biz AK Parti'yiz, büyük düşünüyoruz" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]