Meslek Kursları Başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan mesleki eğitim kurslarında 3'üncü dönem yarın başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından ücretsiz olarak açılan Mesleki ve Teknik Eğitim Kursları'nda 3. dönem yarın başlıyor. 3. dönemde 23 ayrı branşta kurslar açılacak. Belediye tarafından 30 branş olarak belirlenen meslek kurslarından, 23 branşında eğitimler başlıyor. Kalan 7 branşta ise, yeterli sayıda başvuru olmadığı için kurslar açılmayacak.

Kurslar; Sakarya Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, Fatih Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Müdürlüğü'nde verilecek.

Kursları başarı ile tamamlayanlar MEB onaylı sertifika alacak. 3. dönemde açılacak kurslar şunlar: Temel Bilgisayar Kullanım Kursu, Autocad, Solidwork, Catia, Bilgisayar Destekli Mobilya Çizimi, Web Tasarım Dreamwearver, Photo Shop, Front Page, Temek Kaynakçılık, Gaz Altı Kaynakçılığı (MIG_MAG), Gaz Altı Kaynakçılığı (TIG_WIG), Bilgisayar Bakım Onarım, Elektrik Tesisatçılığı, PIC Mikro Denetleyici, PLC Kursu Temel Seviye, PLC Kursu İleri Seviye, Çelik Konstrüksiyon, CNC, Saç Metal Kalıp Tasarımı, Elektirk Ark Kaynakçılığı, Güvenlik Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım, Otomasyon Sistemleri.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]