"Mesleğimi Çok Severek Yapıyorum"

Erenler Yunus Çiloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler “Dil Anlatım Proje Ödevi” için İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ile röportaj yaptılar.

Yunus Çiloğlu Meslek Lisesi Grafik ve Fotoğrafçılık Bölümü A 11-D Sınıfı’ndan Kübra Kula, Çiğdem Gedik, Seda Gürdoğan, Burcu Kahraman, Derya Erarslan, Melis Bahçeci, Betül Dereli isimli öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı’ya hayatı ve mesleki kariyeri hakkında çeşitli sorular yönelttiler. Öğrenciler, Sakarya’daki eğitim faaliyetleri, projeler, ÖSS sınav sistemi, meslek liselerinin önemi konularında Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’dan aldıkları bilgilerle başarılı bir proje ödevi hazırlayacaklarını söylediler.

Öğrencilerin tüm sorularını içtenlikle cevaplandıran İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı mesleğini çok severek yaptığına vurgu yaparak, hayatlarına yön çizecek gençlere sevdikleri ve ilgi duydukları alanlarda eğitim görmelerini tavsiye etti. Yazıcı, yeni öğretim sisteminin araştıran, sorgulayan ve bunları ürüne dönüştürebilen bir nesil yetiştirmeyi amaçladığını belirterek proje ödevi için makamına gelen öğrencilerin özgüveninden ve çalışmalarından büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]