Mescidin ortak kullanıma Rektör Elmas'dan yanıt geldi

Sakarya Üniversitesi Kütüphanesi’ndeki mescidin hem erkek, hem de bayan öğrenciler tarafından ortak kullanımına ilişkin öğrencilerin sosyal medya üzerindeki tepkisi artarak devam ediyor.


Geçtiğimiz günlerde bu konudaki şikayetlerini Üniversite Rektörü Prof. Dr.. Muzaffer Elmas’a sosyal medyadan yansıtan öğrenciler, Rektöre yeniden tweet atarak bu konuya çözüm bulunmasını istedi.

40 Saniye…

S.Y adlı takipçi Rektör Elmas’a attığı tweette “Hocam şu yeni kütüphane binasındaki mescide bi el atsanız. Bayanlarla erkeklerin mescidi aynı yerde. Pek uygun olmuyor. Git-gel çok zor oluyor hocam. Mesafe uzun. Ama yine de aklınızda bulunsun. İlgi gösterdiğiniz için ayrıyeten teşekkürler.”diye yazdı. S.Y.’nin tweetini yanıtlayan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ise “Erkekleri camiye bekliyoruz” dedi ve mesafe için de “40 saniye” diye not düştü.

"Lavabolar ve tuvaletler hijyenik değil"

Öte yandan Sakarya Üniversitesi Fen Fakültesi Coğrafya Bölümü Mezunu, Doğa Mühendisi ve Coğrafya Öğretmeni olarak twitterda hesabı bulunan S.Y. adlı bir başka takipçi de, Camii lavaboları ve tuvaletlerinin hijyenik olmamasından dert yandı. Rektöre “Sn hocam. Camii lavaboları ve tuvaletleri berbat.. Hijjenik değil dersem bile, havada kalacak, yarın yine aynı manzara olacak” diye tweet attı.

"Hemen ilgilenirim" demişti ama...

Kampüs Camii bakımsızlığına ilişkin geçtiğimiz günlerde gelen çok sayıdaki eleştiriye “Hemen ilgilenirim” diyen Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Muzaffer Elmas’ın, Camii lavaboları ve tuvaletlerinin hijyenik olmamasına ilişkin gelen bu son şikayetlere ne yanıt vereceği merak ediliyor.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]