Merkez Belediyesi Büyük Projelere İmza Atıyor

Belediye gelirlerini 4 yılda yüzde 300 arttıran ve şehirde ilk olma özelliğine sahip deprem kültür müzesi, site tarzı toplu konut, semt pazarları, nikah sarayı ve spor, alışveriş, eğlence projelerini hayata geçiren Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli önümüzdeki günlerde de Kültür Merkezi’nin temellerini atacak.

Orhan Camii arkasında yer alan 2 bin 350 metrekarelik alanda kongre, tiyatro, sergi, seminer ve bilgi teknolojisi bölümlerinin oluşacağı proje, daha önce çeşitli kurumsal ve istimlak sorunları nedeniyle hayata geçirilmesi geçikmişti.

Süleyman Dişli’nin şehirde kültür sanat faaliyetlerinin daha nitelikli yürütülebilmesi için başlattığı Kültür Merkezi çalışmasında son aşamaya gelindi. Önümüzdeki günlerde resmi çalışma faaliyetlerinin de başlamasıyla bu projeyi hayata geçirecek olan Dişli, şehrin markalaşmasının modern yapılarla birlikte eğitim, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle oluşabileceğine dikkat çekti. Başkan Süleyman Dişli, doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan yollar içinde doğal gaz test süresinin tamamlanmasının beklenildiğini bu sürenin ardından belediye ekiplerinin girmediği sokak kalmayacağını da sözlerine ekledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]