Merkez Atatürk Okulu, Başarı Çıtasını Yükseltiyor

Merkez Atatürk İlköğretim Okulu SBS yerleştirme sonuçlarında büyük başarı elde ederek, başarı çıtalarını her geçen yıl yükseltmeye devam ediyor.

Sınav sonuçları ile ilgili bir değerlendirme yapan Okul Müdürü Atilla Çetinkaya "Yerleşme sonuçları okulumuz açısından çok sevindirici olmuştur. Yine bu sonuçlar başta okulumuzu, öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi sevindirmiştir. Yapılan çalışmaların ve verilen emeklerin sonuçları alınmıştır. 2009 8.sınıf SBS yerleştirme sonuçlarına göre sevgili öğrencilerimizden 3 öğrencimiz Fen Lisesine, 2 öğrencimiz Polis Kolejine, 3 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesine, 20 öğrencimiz Anadolu Lisesine, 7 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesine, 15 öğrencimiz de Anadolu Meslek Lisesine kayıt hakkı kazanmıştır." dedi.

Mevcut Seviye ile Yetinmek Geriye Dönüşün Başlangıcıdır


Okul Müdürü Çetinkaya konuşmasının devamında "Bu başarı, ciddi bir disiplin ve özveri ile çalışan ve son ana kadar çalışma ortamından kopmayan sevgili öğrencilerimize, eğitimin bir ekip işi olduğu düşüncesi ile hareket edip öğrencilere yol haritası çizip onlara gerekli çalışmayı yapmalarını sağlayan öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen anne ve babalarımıza aittir. Sonuçların ve bu güzel başarının herkese hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Merkez Atatürk İlköğretim Okulu bundan sonrada yine çalışmalarına ve sonuncunda da başarısını yükseltmeye devam edecektir. Önümüzdeki yıl daha ciddi, daha kararlı, daha gayretli, daha şevk ve heyecanlı bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz devam edecektir. Çünkü "mevcut seviye ile yetinmek geriye dönüşün başlangıcıdır" ilkesinden yola çıkarak her yıl daha başarılı olmak için çalışmalarımızı sürdürmek hedefindeyiz.” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]