Memur-Sen üyelerine ve yakınlarına özel proje

Sekiz yıldır Sakarya’da faaliyet gösteren, Ölçün Dershaneleri–Uzman Kariyer ve American Academy gibi eğitimde marka isimleri bünyesinde bulunduran Ölçün Eğitim Kurumları, Sakarya Memur-Sen yönetimi ile bir protokol imzaladı.

Bu protokole göre Memur-Sen üye ve yakınları Ölçün Eğitim Kurumları’nın tüm kurs gruplarında % 35’lik indirim sağlamış olacak.

Ölçün Eğitim Kurumları’nın Yeni Camii\'deki akademi binasında düzenlenen imza törenine Sakarya Memur-Sen Başkanı Ahmet Öksüzali, Diyanet-Sen Başkanı Ali Güzeldal , Sağlık-Sen Başkanı Abdullah Sönmez, Ölçün Eğitim Kurumları ilk kurucusu ve marka sahibi Mustafa Yılmaz, Şube Müdürü Hakan Durmaz, kayıt koordinatörü Zafer Turan’ın yanı sıra basın mensupları katıldı.

İmzalanan protokol sonrası Sakarya Memur-Sen Başkanı Ahmet Öksüzali yaptığı açıklamada , “Memur-Sen olarak eğitime gösterdiğimiz hassasiyete destek olan ve bu birlikteliğe imza atan Ölçün Eğitim Kurumları’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ardından söz alan Ölçün Eğitim Kurumları Şube Müdürü Hakan Durmaz, ” Tüm Memur-Sen üye ve yakınlarını ideallerine ulaşmaları sürecinde ve akademik yolculuklarında birlikte yürümeye davet ediyorum, bu protokolün hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Sakarya Uzman Kariyer KPSS, ALES ve DGS , Sakarya American Academy Genel İngilizce, kids, juniors, teens ve YDS kurs gruplarıyla Yeni Camii, Ölçün Dershaneleri de TEOG , YGS ve LYS kurs gruplarıyla Bulvar Şubesi\'nde müstakil olarak Sakaryalı öğrenci ve kursiyerlere hizmet veriyor.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]