Mehmet Kalkan ve Ahmet Aya görüşme yaptı

Sakarya Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Mehmet Kalkan, Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya’yı ziyaret etti.

Ziyarette bölgedeki tarımsal faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Tarım Kredi Kooperatifi’nin Ziraat Bankası ile birlikte kurulduğunu ve çiftçiye hizmet verdiğini söyleyen Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Mehmet Kalkan, şuan 16 bölge birliği bulunduğunu kaydetti. Sakarya Bölgesi’nde 90 kooperatifin hizmet verdiğini de ileri süren Kalkan, “Çiftçilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz” dedi.

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “APEK olarak Bolu, Düzce, Sakarya, İzmit, İznik, Bilecik(Yenipazar, Gölpazarı, Osmaneli) ile birlikte 6 ilde 600 civarında köye hizmet veriyoruz. 55 bin civarında aktif üyemiz var. En büyük sıkıntımız üreticinin üretmiş olduğu ürünü değerlendirme noktasında. Tarım Kredi Kooperatifi ile kardeş kuruluş sayılırız. O nedenle bundan sonra ne yapabiliriz buna kafa yormalıyız” şeklinde konuştu. Ziyarette APEK Müdürü Kamil Özmen de hazır bulundu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]