Mehmet Akif Ersoy'un Genel Kurulu Yapıldı

Camili Mehmet Akif Ersoy İMKB Teknik ve EML’nin 2009–2010 Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu;  okulun salonunda gerçekleşti.

Yenikent Camili Mahallesi İkinci Etap’ta bulunan ve bölgenin meslek lisesi ihtiyacına cevap veren Mehmet Akif Ersoy İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB ) Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin (EML) 2009–2010 Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu; okulun salonunda gerçekleşti.
 
Kurula onur konuğu olarak katılan ve divan başkanlığına seçilen Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik; kendilerini davet ettikleri için aile birliğine teşekkür ettiğini belirterek; “Camili Muhtarlığı olarak, Eğitim- öğretime desteğimiz sürecektir. Mehmet Akif Ersoy İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin, bölgemize daha kaliteli hizmet etmesi için her türlü yardıma hazırız. Bu okulumuza çok amaçlı bir salon kazandırmak için girişimlere da başladık. Bu konuda, iş adamlarından gereken ilgiyi göremezlerse, koltuk bazında yardımlar toplayarak bu salonu oluşturacağız. Ben bu okula şimdiden kendisinin 10 koltuk sözü veriyorum” diye konuştu. 
MUHTAR ÖZÇELİK’E PLAKET

Genel kurulda konuşan Mehmet Akif Ersoy İMKB Teknik ve EML Müdürü Ali Erbay; emeklerinden dolayı geçen yılki Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ederek, yeni seçilecek yönetime da başarılar diledi. Kurulda ayrıca; okulun açıldığı günden bu yana, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemediği için Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik’e Okul Aile Birliği tarafından teşekkür plaketi verildi.
HİKMET ŞENLEN’LE DEVAM

Kurulda; Divan Başkanı Yunus Özçelik, okul kuralları hakkında genel hatırlatmaların yapılmasından sonra, geçen yılın ibrası ve yeni yönetim kurulu seçimine gidildi. Velilerin yoğun katılımıyla geçen genel kurulda, daha önce Sakarya Lisesi Okul Aile Birliğinde de görev alan Hikmet Şenlen başkan seçildi. Şenlen, “İyi bir ekiple, okulumuzu çok daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]