Mefkûre Anaokulları'ndan sosyal ve kültürel etkinlik

Okul öncesi eğitimine yeni bir bakış açısı getiren Mefkûre Anaokulları, okul öncesi eğitiminde sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor.

Belirli gün ve haftaları eğitim programına ekleyerek akılda kalıcı etkinlikler düzenleyen Mefkûre Anaokulları geçtiğimiz günlerde “Orman Haftası” nedeni ile Kaynarca Çınarlık Mevkii’nde çocuklarla birlikte Mefkûre Hatıra Ormanı oluşturdular. Her çocuk bir fidan dikerek, ağacın oluşum sürecini öğrendiler. Anaokulu Öğretmenleri çocuklara ormanlarla ilgili bilgi vererek orman sevgisini anlattılar. Kütüphaneler Haftası nedeniyle “İl Halk Kütüphanesi” ne giderek incelemelerde bulundular. İnceleme sırasında çocuklar kitaplar hakkında bilgi aldılar. Kütüphane yetkilileri çocuklara boyama kitabı ve boya hediye ettiler.

Okul yetkilileri, Mefkûre Anaokulları’nın açıldığı ilk yılında ilimizde en çok tercih edilen anaokulu olduğunu belirttiler. Yeni dönemle ilgili çalışmalarını yaptıklarını, eğitim ve öğretim programlarının hazırlandığını ve yeni dönem için kayıt almaya başladıklarını dile getirdiler
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]