Medya 67 Yazı İşleri Müdürü Defnedildi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Medya 67 Yazı İşleri Müdürü Gökhan Öztürk defnedildi.

Edinilen bilgiye göre, S.B.G. yönetimindeki 67 TH 600 plakalı otomobil ile Alaplı'dan Adapazarı'nın Karasu ilçesine hareket eden Gökalim, Karasu Melenağzı bölgesinde virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini yaparak kaza yaptı. Bir süre yolda sürüklenen araç yol kenarında bulunan direğe çarparak iki metre şarampole yuvarlandı. Kaza sonrasında araç arkasında bulunan işadamı Gökhan Öztürk ile Alper Demirci yaşamını yitirirken sürücü S.B.G. ile Levent Şahane ile ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitiren Beşler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Medya67 Yazı İşleri Müdürü Gökhan Öztürk (26) Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mollabey Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]