Meclisten Başkana yetki

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın başkanlığında yapıldı. 

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında 13 madde görüşüldü. İlk 8 maddede yer alan 1/1000 ölçekli imar planları kabul edilirken, diğer maddelerde İller Bankası’ndan kredi alınması konusunda Adapazarı Belediye Başkanına yetki verilmesi onaylandı.

Karla mücadele ekipmanları

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü hizmetlerinin zamanında ve aksatılmadan yürütülmesi amacıyla Adapazarı Belediye Başkanı’na meclis tarafından yetki verildi. Meclisin verdiği yetkiyle belediyeye Havuz Tipi Damperli, Kar Küreme ve Tuzlama sistemine sahip 4 adet kamyon-Kırıcı Tesisatlı ve forklift Çatallı (loder), 1 adet Kazıcı Yükleyici, Paletli 1 adet ekskavatör, en az 4 metre bıçak genişliğinde 1 adet grayder satın alınabilecek. Mecliste, belediyenin İller Bankası’ndan 3 milyon 500 bin liralık kredi alımı ve ilgili her türlü belgenin imzalanması hususunda Belediye Başkanı’na yetki verilmesini oy birliği ile onayladı.

Asfalta 8 Milyon

Adapazarı Belediyesi 2016 yılı yol yapım programı kapsamından planlanan yolların, yol genişletme, Kazı-Dolgu ve Asfalt Yol Yapım çalışmaları için İller Bankası’ndan aylık taksitler halinde ödenmek suretiyle 8 milyon TL’ye kadar kredi alınması konusunda Adapazarı Belediye Başkanı’na yetki verildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]