Masa Tenisi Kupası'nı Hikmet Yıldız kazandı

Sakarya il genelinde 40 öğretmenin katıldığı turnuvada rakiplerini eleyen Hikmet Yıldız şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen, 24 Kasım Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvası\'nda Kaynarca Karaçalı Köyü Esenbel İlkokulu öğretmeni Hikmet Yıldız şampiyon oldu.

Sakarya\'da çeşitli okullarda görev yapan 40 öğretmenin katıldığı eleme usulü 3 set oynanan müsabakalar sonucunda rakiplerini eleyerek turnuva birincisi olan Hikmet Yıldız, şampiyonluk kupasını Karaçalı Esenbel İlkokulu Müdürü Halis Gün\'ün elinden aldı.

Okuluna kupa kazandırdığı için mutlu olduğunu belirten Yıldız, "Karaçalı Köyü\'ndeki öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlarım arasında masa tenisi sporunu sevdirmek ve  yaygınlaştırmak istiyorum. Umarım okulumuz yeni şampiyonlar çıkarır" diye konuştu.

Okul Müdürü Halis Gün\'de, "Bir köy okulu olarak özel okulları, il merkezi ve ilçelerdeki okulları temsil eden sporcuları eleyerek şampiyon olan arkadaşımızla gurur duyuyoruz" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]