Marmara Bölgesi'nin Konut Müdürleri, Camili'de Buluştu

TOKİ ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeleri’nin Marmara Bölgesi’nde sınırları içerisinde görev yapan konut site müdürleri, Yenikent Camili Mahallesi’nde bir araya geldi.

Toplantı öncesinde, Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik tarafından Valilik Karşısında bulunan Bekir Usta Kebap Salonu’nda aralarında Sakarya Vali Yardımcısı Muammer Aksoy, İl Çevre Müdürü Nurettin Taş, Boğaziçi Konut A. Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal ve Genel Müdür Yardımcılarının da bulunduğu tüm davetlilere, kahvaltı ikramında bulunuldu.

Toplantıda bir konuşma yapan Genel Müdür Kartal; Boğaziçi Konut olarak, vatandaşlara daha da güzel hizmet verebilmek için, çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Türkiye’de her geçen gün konut açığının kapandığını belirten Genel Müdür Kartal; “Devletimizin desteği ile ülkemizdeki konut açığı, her geçen gün giderilmektedir. Bu konutların ortak alanlarının ve güvenliklerinin, site yönetimlerince çözümlenmektedir. Site yönetimlerinin daha iyi hizmet verme konusunda var gücümüzle çalışmaktayız. Bu vesile ile Türkiye’nin her bölgesinde hizmet vermekteyiz ve daha güzel çalışmalarla da vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Site Müdürlerinden yapmış oldukları çalışmaları, faaliyetleri, sorun ve istekleri de dinleyen Genel Müdür Kartal; sorunların çözümlenmesi ve daha güzel hizmet nasıl verilmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

KATILIM

Adapazarı Ayçiçeği Vadisi Site Yönetimi Müdürü Yunus Özçelik’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Başakşehir 4.Etap Site Yönetimi Müdürü Galip Özosman, Başakşehir 5. Etap Site Yönetimi Müdürü Halil İbrahim Çelik, Pendik Aydos Evleri Site Yönetimi Müdürü Alparslan Kartal, Dolayoba Sosyal Konutları Site Yönetimi Müdürü Hasan Akıncı, Ataşehir 38. Ada Yönetimi Müdürü Ömer Terzi, Yeşil Vadi Evleri Site Yönetimi Müdürü Sedat Yavuz, Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Yıldırım ile Yasemin Bolgen, Yakuplu Evleri Site Yönetimi Müdürü Meftun Seymen, Mimarsinan Evleri Site Yönetimi Müdürü Ahmet Soylu, Esenyurt Konutları 1.2.3. ve 4. Etap Site Yönetimi Müdürü Erdoğan Bayraktar, Hadımköy 1. Etap Konutları Site Yönetimi Müdürü Süleyman Tulgar, Sefaköy Konutları Site Yönetimi Müdürü Gültekin Arslan, Tuzla Şifa Konutları Site Yönetimi Müdürü Erhan Tetik, Silivri Konutları Site Yönetimi Müdürü Lütfü Özbektaş, Topkapı Merkez Evleri Site Yönetimi Müdürü Halil Haktanır, Toki Gaziosmanpaşa Taşoluk Konutları Site Yönetimi Müdürü Mücahit Çelik, Toki İkitelli Evleri Site Yönetimi Müdürü Mehmet Nuhoğlu, Toki Halkalı Bezirganbahçe Evleri Site Yönetimi Müdürü Muhammet Sever, Toki Pendik Şeyhli Konutları 1. ve 2. Etap Site Yönetimi Müdürü Şeref Ünlü, Toki Hadımköy Akpınar Konutları Site Yönetimi Müdürü İsmet Başak, Toki Halkalı Menekşe, Manolya, Akasya, Fulya, Orkide, Defne Konutları Site Yönetimi Müdürü Türkay Saral, Toki Tuzla Aydınlı Konutları Site Yönetimi Müdürü Ömer Balık, Toki Gebze Şekerpınar Konutları Site Yönetimi Müdürü A.Yaşar Miroğlu, Toki İzmit Körfezkent Konutları Site Yönetimi Müdürü Orhan Gündoğdu, Toki Çorlu Konutları Site Yönetimi Müdürü Abdurrahman Soylu, Arslanbey Taçyaprak Konutları Site Yönetimi Müdürü Bahriye Tulgar, Erenler Cedit Konutları Site Yönetimi Müdürü Burhani SOYDAŞ, Derince Yenikent Konutları Site Yönetimi Müdürü Bahriye Tulgar, Bahçeşehir Spradon Konutları Site Yönetimi Müdürü S. Selim Tüyloğlu ve Bahçeşehir Isparta Kule Evleri Site Yönetimi Müdürü Cem Özkan katıldı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]