Marmara Bölgesi'nin En Büyük Köpek Çiftliği Açıldı

Şehrimizde Marmara Bölgesi'nin en büyük köpek çiftliği açıldı.

Düzenlemeleri devam etmekte olan köpek çiftliğinde en çok dikkatimizi çeken köpeklere tahsis edilen mini pansiyonlar oldu.

 
Buraya sahipleri tarafından birkaç günlüğüne bırakılan köpekler çok uygun fiyatlar ve güzel imkanlarla misafir ediliyor.
 
Köpek Çiftliği sahibi Abdurrahman Zeyrek'le yaptığımız söyleşide kendisi bize şunları aktardı;
 
 
Çiftliğimize pansiyon için gelen köpeklere sosyalleştirme ve iyileştirme çalışmaları uyguluyoruz. Bu bağlamda köpek pansiyon için gelse dahi onu 1 'er saatten olmak üzere günde iki kez regrasyon alanına çıkartıp diğer köpeklerle kaynaşmasını sağlıyoruz.
 
Eğitimli köpeklerle bir araya gelen diğer misafir köpeklerin de performansı artıp rehabilite oluyor. Çiftliğimizde 2 eğitmen, 1 veteriner hekim ve 2 uzman yardımcı eşliğinde köpekler eğitim ve otel hizmeti alıyorlar. 
 
Çiftliğimizde  büyük ırk alanları (Kangal vb..), eğitim alanları, kaynaşma ve regrasyon alanları, sosyalleşme alanları bulunmaktadır.
 
Köpek çiftliğimizde pozitif eğitim teknikleri ve sürü psikolojisi teknikleri kullanılarak köpekleri eğitmekteyiz. Köpeklere asla şiddet uygulamamaktayız. Böylece köpekler ileriki yaşamlarında hiç şiddet görmedikleri için asla kontrolsüz bir şekilde saldırganlaşmıyorlar.

Show TV'deki Can Dostum programının eğitmenlerinden biri olan Abdurrahman Zeyrek, programa katılan tüm köpeklerin Sakarya'daki Showdogs çiftliğinde iyileştirildiğini ve programa çiftlikte hazırlandığını ifade etti.  
 
Ayrıca okullara da köpek sevgisi ve evcil hayvan sevgisi ve ortak yaşam içerikli seminerler veren Showdogs, yine öğrencileri çiftliğinde misafir ederek köpekleri çiftlik ortamında gösterip köpek sevgisini çocuklara aşılıyorlar.. 
 
Ayrıca civarındaki ticareti de etkliyen Showdogs'un yetkilileri ileriye doğru çok ciddi projelerinin olduğunu belirtti.
 
At çiftliği konusunda da projeleri olduğunu belirten  Abdurrahman Zeyrek "gerisi süpriz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Showdogs için tıklayın.

Showdogs için tıklayın.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]