Maltepe'deki büyük proje başladı

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Maltepe’de yapımına başlanan Spor Kompleksi ve Kapalı modern pazaryeri inşaatını gezdi. 

Adapazarı Belediyesi’nin geçen günlerde ihalesini yaptığı Maltepe’deki tenis kortu, tartan pisti, basketbol sahası, halı saha, soyunma odaları, kafeterya, açık hava otopark, tren şeklinde çocuk oyun grupları, açık hava spor aletleri ve modern kapalı semt pazaryerinin inşaatına başlandı. Fen İşleri Müdürü Fatih Doğan’la birlikte Maltepe’deki çalışmaları gezen Başkan Süleyman Dişli, inşaatta incelemede bulundu.

Başkan Süleyman Dişli, “Kapalı Modern Semt Pazarlarına ve spor komplekslerimize bir yenisi daha ilave etmenin mutluluğu içindeyiz. Her türlü spor faaliyetlerinin yapılabileceği bu spor kompleksimizde tenis kortu, basketbol, halı saha, tren şeklinde çocuk oyun grubu, açık hava spor aletleri, tantan pisti ve çocuklar için oyun grupları bulunacak. Özellikle yürüyüş, park ve spor alanlarında kullanılan tantan pisti olarak tabir edilen yumuşak ve kauçuk kaplama zemin ile aileler çocuklarını parkta daha güvenli oynatabilecek. Son yıllarda daha güvenli olduğu için spor alanları ve yürüyüş alanlarının zemininde de kullanılan kauçuk zemin ile aileler de sporlarını daha konforlu yapma imkanı bulacak” dedi.
Spor kompleksi ve pazaryeri inşaatının 15 Ekim tarihine kadar yetiştirilmesi bekleniyor.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]