Maltepe Spor Kompleksi hizmete açıldı

Adapazarı Belediyesi tarafından Maltepe’de yaptırılan Spor Kompleksi\'nin açılışı coşkulu bir şekilde çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Maltepe Spor Kompleksinin açılış töreni, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmanı yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Bu şekilde güzel eserlerle karşınıza çıkmak insanı duygulandırıyor. Yine çok duyguluyum, bu eserler yapılırken bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Bu tesisin bedeli, sadece bu mahalleye yapmış olduğumuz kompleksin bedeli 5 milyon TL, hayırlı olsun daha iyilerini yapacağız inşallah” diye konuştu.
Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kent Meydanı’ndaki mitinginde bu kadar kalabalığı toplayamadığını belirterek sözlerine başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adamcağızlar Kent Meydanı\'nda genel başkanlarına toplayamadı bu kadar kalabalığı, hepinizin eline ayağına sağlık. Her zaman söylüyoruz hizmet bizim işimiz diye, boşa mı söylüyoruz, işte Maltepeliler burada, hizmetin ne anlama geldiğini bilen arkadaşlarımız burada. Öncelikle olarak Süleyman başkanımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Böyle bir tesisi Maltepe’ye, Sakaryalılara kazandırdığı için kendisine çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Toçoğlu Maltepelilere müjdeyi vererek, “Maltepe’ye hemen seçimden sonra inşallah, su depolarının olduğu yeri Maltepelilerin hizmetine açıyoruz. Sakarya’yı, Maltepe’den seyir edeceğiniz, çayınızı keyifle yudumlayacağınız çok güzel bir tesisi inşallah beraberce inşa edeceğiz. Sizler bize sahip çıktığınız sürece, sizler bizi desteklediğiniz sürece, sizler bize güvendiğiniz sürece, biz sizlere daha çok tesisler kazandıracağız inşallah” dedi.

"
Önümüzde çok önemli bir süreç var 30 Mart"

Toçoğlu, 30 Mart yerel seçimler ile ilgili, “Önümüzde çok önemli bir süreç var 30 Mart. Bilesiniz ki 30 Mart’ta Adapazarı’na veya Büyükşehir’e başkan seçmiyorsunuz, 30 Mart’ta ülkemizin geleceğini, gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın geleceğini seçiyorsunuz. Onun için hep beraber 14 gün kaldı, gece gündüz çalışacağız, uyku bize haram” diye konuştu.

Milletvekili Şaban Dişli konuşmasında, “Bu ülke 230 milyar dolar Gayri Safi Milli Hasıla ile yola çıktı, şimdi 800 milyar dolar. 2 bin 300 dolar kişi başı milli gelirle yola çıktık, şimdi 12 bin 500 dolar. 2023’de Allah izin verirse, 25 bin dolar olacak. Bu birilerini kıskandırdı, bu birilerini çok kötü bir şekilde kıskandırdı, bu birileri hem içerideler hem dışarıdalar. Dışarıdakiler içeriyi çok kötü kullanıyorlar”

Adapazarı Belediyesi tarafından Maltepe’de açılışı gerçekleştirilen her türlü spor faaliyetlerinin yapılabileceği Maltepe Spor Kompleksinin içinde tenis kordu, tartan pisti, basketbol sahası, halı saha, soyunma odaları, kafetarya, açık hava otopark, tren şeklinde çocuk oyun grupları, açık hava spor aletleri bulunuyor.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]