Makili Alışveriş Merkezinde Bayanlar Matinesi Başladı

Makili AVM, her cumartesi günü Sakaryalı bayanlara tüm ürünlerde indirimler, çeşitli tanıtımlar ve aktiviteler düzenliyor.

Geçen hafta Luxell marka börekçi ve turbo mini fırının tanıtımının yapıldığı organizasyonda, fırınlarda pişirilen ikramlar sıcağı sıcağına bayanların testine sunuldu.

2 bin 500 kişinin katıldığı tanıtımda Makili AVM, kriz zamanında da Sakaryalı vatandaşların yanında olduğunu gösterdi.

Makili'de Süpriz Hediyeler

Bundan böyle her cumartesi saat 13.00-17.00 arası bayanlar matinesininin yapılacağını belirten yetkililer, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

Dünyanın ve ülkemizin seçkin markalarını hesaplı olarak satmaya devam edeceğiz. Ayrıca firmamızda evlenecek olan çiftler için çok uygun çeyiz paketleri hazırladık.Normal piyasa fiyatı 9 Bin 200 TL olan düğün paketlerimizi biz 5 bin 990 TL'ye satıyoruz. Satın alan müşterilerimiz teşekkürlerini bildiriyorlar.

Bundan böyle her cumartesi saat 13.00-17.00 arası bayanlar matinemizi yapacağız. Burada yeni ürünlerimizin tanıtımı yapılacak ve özel fiyatlar uygulanacaktır.

Ayrıca 9 Mayıs'a kadar Makili'den yapacağınız her alışverişte çekiliş kuponu verilecek. 9 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan çekilişle kazanan müşterilerimize hediyeleri hemen verilecektir.

İşte Bazı Hediyeler; 

Oturma Grubu
Elektrikli Süpürge
Fırın
Sehpa
Teyp
Fritöz
Saç Kurutma
Ütü
Yorgan
Nevresim
Uyku Seti
Züccaciye Ürünleri

Makili AVM için tıklayın.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]