Makedonya Raven İlçe Başkanı: 'Ortak hareket etmeliyiz'

Arnavut Demokratik Entegrasyon Birliğinden (BDİ) Partisi Makedonya Raven İlçe Başkanı Afrim Demiri, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret etti.

Sakarya’dan Vardar Nehrine, Erenlerden Üsküp’e bu kardeşlik coğrafyasının ümmet paydasında buluşarak ortak hareket etmeleri adına çeşitli istişarelerde bulunduklarını belirten heyet, önce Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı’yı daha sonra Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler. Makedonyadaki gelişmeleri ve gündemi misafirlerinden dinleyen Başkan Öztürk, \'\'Makedonya’nın bugün yüzyıl içinde gelmiş olduğu noktada ecdad mirası birçok eserin gerek kominizm gerek kapitalizm gerekse çıkarılmış olan savaşlar yüzünden tahrip edilmiş olmasından büyük üzüntü duyuyoruz. Erenler Belediyesi olarak tarihin korunması adına elimizden ne geliyorsa her zaman yapabileceğimizi bilmenizi isterim” dedi.

Afrim Demiri ise Erenler Belediyesinin hizmet binasını çok beğendiğini belirterek Belediye Başkanı Cavit Öztürk tarafından hayata geçirilen Türkiye’ye örnek olacak olan dev Kentsel Dönüşüm Projesini inceledi. Demiri, Başkan Öztürk’ü tebrik ederek ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]