Makedonya Plasnitsa Belediyesi, İnci Makamında!

Makedonya Plasnitsa Belediyesi Genel Koordinatörü Eyüp Can, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ne üye Makedonya Plasnitsa Belediyesi Genel Koordinatörü Eyüp Can Hendek Belediye Başkanı ve aynı zamanda TDBB ( Türk Dünyası Belediyeler Birliği ) Başkan Yardımcısı olan Ali İnci'yi ziyaret ederek, Makedonya'ya davet etti.
Kendisine yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan İnci “Plasnitsa Belediyesi TDBB'mize üye bir belediyedir. Türki Cumhuriyetleri'ne güzel çalışmalar yaparak, yerel yönetimlerle ilgili seminerler düzenliyoruz. Bilgi paylaşımı yaparak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Makedonyayı'da ziyaret etmek ve orada da çalışmalar yapmak isteriz. Oradaki kardeşlerimize selam ve sevgilerimizi iletiyoruz“ dedi.

Can, Başkan İnci'nin çok aktif ve çalışkan bir belediye başkanı olduğunu belirterek, “Çalışmalarınızı örnek alıyoruz. Belediye Başkanlığında olduğu gibi TDBB olarak da güzel çalışmalar yaptığınızı yakından takip ediyoruz. İlçenizi de gezdim ve gördüğüm kadarıyla Hendek çok hızlı gelişime imza atmış, sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. Plasnitsa Belediyesi de TDBB'ne üye belediyedir.  Plasnitsa Belediye Başkanımız Sn İsmail Jaoski sizleri Makedonya'da davet edip selam ve sevgilerini ilettiler“ diye konuştu.

Eyüp Can, Başkan İnci'ye, Plasnitsa Belediye Başkanı İsmail Jaoski'nin Makedonya hatırası hediyelerini sundu. Başkan İnci hediyelerden dolayı Plasnitsa Belediye Başkanı İsmail Jaoski'ye teşekkürlerini iletti.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]