'Mahallemde İftar Var" programı Arifiye'de gerçekleşti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallemde İftar Var” programları kapsamında düzenlenen Arifiye Buluşması yoğun katılımla gerçekleşti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenen Mahallemde İftar Var programları kapsamında düzenlenen Arifiye Buluşması, Arifiye Kent Meydanında Arifiyelilerin yoğun ilgisi ve katılımı ve ile gerçekleşti. İftar programına katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, Başkan Yardımcısı Veysel Ünlü, Arifiye Belediyesi Meclis Üyeleri; Ahmet Safitürk, Mehmet Erhan Çetin, Elif Çiğdem ve Arifiye İlçe Yöneticileri iftara katılan vatandaşların masalarını tek tek dolaşarak, O'nların Ramazan ayını kutladılar. Özellikle çocuklara büyük ilgi gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu O'nlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, “Dünya'nın birçok yeri ateş topu haline gelmişken, kan ve gözyaşı oluk oluk akarken, içinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayının manevi havasını bizlere en güzel şekilde yaşatan, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, başta Sakarya Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na ve bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese Arifiye'li vatandaşlarım adına çok çok teşekkür ediyorum" dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]