Mahalleliden Başkan Yılmazer'e asfalt teşekkürü

Sapanca Belediyesi tarafından Güldibi Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’e mahalle halkı teşekkür etti.

Sapanca Belediyesi yaz dönemi için Sapanca’ya 22 bin ton asfalt seferberliği kapsamında başlattığı asfaltlama çalışmalarını Güldibi Mahallesi’nde sürdürdü. Mahalle sakinleri, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’e teşekkür etti.

Güldibi Mahallesi’nde yıllardır bir türlü girilemeyen bütün güzergahları pırıl pırıl bir asfaltla işlediklerini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, asfaltlama konusunda tek mahalle ile sınırlı olmadıklarını, yaz mevsimi sonuna asfaltlama tempolarını düşürmeyeceklerini ve diğer mahallelerde de asfaltlanacak tüm güzergahları asfaltlayacaklarını belirtti.

Mahalle sakinlerinin ilgisinden çok memnun kalan Başkan Yılmazer, asfaltlanacak güzergahlarda belediyeye yardımcı olan tüm mahalle sakinlerine kendisinin de teşekkür borçlu olduğunu, halka hizmet etmenin en önemli yanının halkla yapılacak istişarelerden geçtiğini ifade etti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]