Lütfü Yaman Güreşe Ev Sahipliği Yaptı

Sakarya ilçeler arası Güreş Turnuva Ligi üçüncü haftası 7 takım 137 sporcunun katılımı ile Lütfü Yaman Spor Salonu'nda yapıldı.

Serbest ve Grokomen dalında küçük minikler ve büyük miniklerle da yapılan müsabakalar iki kategoride gerçekleşti. Küçük minikler 11-13 yaş gurubu müsabakalarında Hendek Kocaali G.Merkezi ve Sapanca Güreşçilerinin büyük kapışmasına sahne oldu. Büyük minikler 14-15 yaş gurubunda Erenlerve Akyazı’nın liderlik savaşı seyircilerden bol bol alkış aldı.

Sakarya Güreşl İl Başkanı Bahattin Aydın “Bu hafta Bekirpaşa’da yapılmasını planladığımız güreş müsabakalarının kar yağışı nedeniyle güreşçilerin sağlığını düşünerek Lütfü Yaman’a aldık. Güreşçiler her geçen hafta kıyasıya mücadele ediyorlar. Deplasmanlı güreş ligi bir iki sene daha devam ettiği taktirde Türkiye şampiyonalarında dereceye giren Sakaryalı pehlivanları da göreceğiz” dedi.

Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan dördüncü hafta müsabakalarını 13 Şubat’ta yapımı tamamlanan Yenikent Kapalıspor salonunda yapılacağını açıkladı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]