Lüküs Hayat Müzikali Tadında Bir Oyun: Kanlı Nigar

Sadık Şendil’in unutulmaz eseri Kanlı Nigar İskender Atilla Atasoy yönetmenliğinde Perde-Siz Tiyatro Kumpanyası oyuncularıyla sahneye taşınıyor.

Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun en nadide eserlerinden biri olan oyun 27 Mart 2009 Cuma akşamı Saat: 19.00'da Adapazarı Kültür Merkezi tiyatro salonunda sahneleniyor.

Danslı ve Şarkılı Tam bir Müzikal

Sakarya’nın ilk resmi tiyatro kurumu olarak faaliyet gösteren Perde-Siz Sahne Sanatları Derneği çatısında kurulan kumpanya tiyatrosu dans eğitimi gören öğrencileri ile sahneye çıkıyor.PerdeSiz Dance ekibinin danslarla süslediği oyunda Yaşar TOKYAY hem oyun müziklerine getirmiş olduğu yeni yorum hem de sesiyle oyunculara eşlik edecek. Ayrıca oyunun koreografı olan Eda ATEŞCİ (Perdesiz Dance Eğitmeni) yapmış olduğu açıklamada ‘Sakarya seyircisine Lüküs Hayat müzikali tadında bir oyun izleteceğiz’ dedi.

Geniş Oyuncu Kadrosu Profesyonel Ekip 

Engin Genç, K.Utku Çolakoğlu, Erdi Çömlekçioğlu, Cansu Tokyay, Bengisu Yeşilçimen, Ebru Ünal, Eray Tuzcuoğlu, Aytaç Çiçek, İ.Atilla Atasoy, Hayrullah Keleş ve Eda Ateşci’nin rol aldığı oyunda Işık’ta Mustafa Yılmaz, Ses’te Burak Doğan görev alacak. Klavyede Yaşar Tokyay, Gitarda Caner Tokyay, Klarnette Semih Altunal, Darbukada Eren Cengiz oyunda müzisyen olarak görev yapacaklar.

Kaliteli bir organizasyona imza atmak isteyen ekip bu oyunda S.M.S. SESLENDİRME firması ile ortak çalışacak.

Dünya Tiyatrolar Günü'ne Özel Gösteri
 
27 Mart akşamı siyasi adamlarında seçim öncesi stres atması amaçlı davet edileceklerini belirten yetkililer,aynı gece sanata ve sanatçıya destek olan herkese ödülleri sunulacağını belirtirken ayrıca oyun içeriğinde de özel ekstra sahneler olacağını dile getirdiler.

Dünya Tiyatrolar Günü'nde Kanlı Nigar'ı Kaçırmayın. Biletler % 50 İnidirimli sadece 10 Lira

İrtibat Tel:

0 538 9360230 – 0 554 2965930

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]