LÖSEV'den Ramazan Yardımı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Sakarya'da lösemili çocuklar ve ailelerinin Ramazan ihtiyacını karşılamak için gıda yardımı yaptı.

Yıllardır sürdürdüğü yardım çalışmaları kapsamında et ve et ürünlerinden oluşan gıda paketlerini ailelere ulaştırmaya devam eden LÖSEV, Sakarya'da da hasta ailelerine gıda yardımında bulundu. LÖSEV Sosyal Hizmetler Uzmanı Özlem Öztoprak, Ramazan ayında 74 ilde bin 400 aileye gıda yardımı yaptıklarını belirterek, mübarek Ramazan ayında lösemili ailelerin evlerini donattıklarını söyledi.

LÖSEV'in, lösemili çocuk ailelerine sahip çıkarak verdiği hizmetle ailelerin zorlu yaşam mücadelesinde onların yanında olduğunu belirten Öztoprak, şöyle konuştu: "Ramazan ayında yüzde 87'si yoksul olan yardıma muhtaç ailelerimiz için gerçekleştirdiğimiz gıda kampanyalarının birini de Sakarya'da gerçekleştiriyoruz. Burada dar gelirli hasta çocuklarımız ve onların ailelerine gıda yardımında bulunarak Ramazan ayını dolu dolu yaşamalarını sağlıyoruz."

Öztoprak, LÖSEV'in beslenmeden giyime, yakacaktan kırtasiyeye bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra düzenli aile ziyaretleri ile sıkıntıları yerinde tespit ettiğini de sözlerine ekledi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]