Lösemili çocuklar piknikte, Başkan ile buluştular

Karasu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen piknikte, Lösemili çocuklar aileleriyle birlikte Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile buluştular.

Lösemi ve talasemili çocuklar aileleriyle birlikte karasu Antik Maden Deresi\'nde bir araya geldiler.Karasu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenledikleri piknikte çocuklar doyasıya eğlendiler. Antik Maden Deresi\'nde bir araya gelen çocuklar top oynadılar oyun oynadılar ve morel depoladılar. Lösemili çocuklarla pikniğe katılan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu burada yaptığı konuşmada, Sakarya Büyükşehir ve Karasu Belediyesi olarak lösemili çocukların sanal alemde görüşüp gerçek hayata görüşmeyen lösemili çocuklarımızı bugün Antik Maden Deresi\'nde bir araya getirdik. Yüz yüze tanıştırmanın mutluluğunu bizlerde yaşıyoruz. İlçemizde ilk defa böyle bir talep geldi ve bizde Sakarya’da yaşayan lösemili çocukları bir araya getirdik. Bizler içinde bu tabiî ki bir mutluluk kaynağı oldu. Bundan sonrada yine böyle bir talep aldığımız taktirde bizler bu tip organizasyonları yapacağız. Çocuklarımızı mutlu etmeye çalışacağız. Gördüğünüz gibi Antik maden deresinde çocuklarımız hepsi şen şakrak oynuyorlar. Bizlerde Sakarya’daki, Türkiye’deki ve dünyadaki lösemili çocukların iyileşmeleri için dua edeceğiz dedi. İspiroğlu, bu gibi derneklere de  imkânlarımız ölçüsünde yardımlarımızı yapacağız dedi.

Lösev Sakarya İl Aile temsilcisi Mithat Yaldız şunları söyledi, "Bugün çocuklarımıza moral pikniği oldu Karasu ve Büyükşehir belediyesinin önderliğinde bu güzel bir piknik havası oldu. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizler elimizden geldiği kadar çocuklarımıza moral vermek için piknikler ve geziler düzenliyoruz. Sakarya’da şu anda 74 lösemili ailemiz var ve bunlarla da tabiî ki elimizden geldiği kadar ilgileniyoruz." dedi.

Lösemili çocuklar da çok mutlu olduklarını, bol bol eğlendiklerini ve bu pikniği düzenleyenlere de teşekkür ettiler.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]