Liseli öğrencilerden örnek davranış

Ali Dilmen Anadolu Lisesi öğrencileri ihtiyaç sahiplerine yardım amaçlı topladıkları kıyafet ve ayakkabıları Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim etti.

Ali Dilmen Lisesi Okul Müdürü M. Hayri Çetinkaya, okuldaki kulüp rehber öğretmenleri ve öğrencilerin yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere kampanya düzenlediklerini belirterek, “Okul olarak öğrencilerimizin topluma duyarlı birer birey olarak yetişmeleri açısından bu tür faaliyetlere önem veriyoruz. Okulumuz daha önce de böyle bir yardım kampanyası düzenleyerek çok sayıda ihtiyaç sahibini sevindirmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimizin düzenlediği yardım kampanyası hem inancımız hem de toplumsal sorumluluğumuz gereği önemli bir faaliyettir. Okul öğrencilerimizin diğer okul öğrencileri tarafından da örnek alınmasını diliyorum” dedi.

Toplanan kıyafet ve ayakkabı yardımlarını teslim alan Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, Okul Müdürü Hayri Çetinkaya ve tüm öğretmenleri tebrik etti. Toplanan yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı kaydeden Gümülcineli, “Hepinizi bu duyarlı davranışınızdan dolayı kutluyorum. Şuna emin olun ki, toplanan yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine gidiyor. Bizler sadece bir aracıyız. Bu yardımların dualarını sizler alıyorsunuz” dedi. Öğrenciler kendi aralarında topladıkları, hırka, ceket, kaban, terlik, pantolon, etek, ayakkabı ve çocuk kıyafetlerinden oluşan kolileri araca kendileri yükledi. Yardımlar Adapazarı Belediyesi’nin Sosyal Yardımlaşma Marketi’nden ücretsiz alışveriş yapan yardıma muhtaç ailelere verilecek.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]