Liseli öğrenciler oyunculuk hünerlerini sergiledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 4’ncü Liselerarası Tiyatro Şenliği devam ediyor. Geyve Teknik Lise ve Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı Türkçem Eyvah isimli oyun AKM Tiyatro Salonu’nda sahnelendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 4’ncü Liselerarası Tiyatro Şenliği devam ediyor. Bu kapsamda Geyve Teknik Lise ve Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan Türkçem Eyvah isimli oyun, AKM Tiyatro Salonu’nda sahnelendi.

Türkçenin korunması için mücadele eden bir grup insanın serüvenlerinin anlatıldığı oyunda Türkçemize hizmet ederken nelerin yapılması gerektiği izleyicilere trajikomik bir dille aktarıldı. Türkçem Eyvah isimli oyunun yönetmenliğini Deniz Akın, sorumlu öğretmenliğini Yavuz Şengül yaparken, oyuncu kadrosunda ise öğrenciler Adem Kısa, Erhan Vurucu, Mehmet Bilek, Adem Altaş, Cengiz Cengiz, Şeyma Nur Şahin, Beyza Nur Çolak, Pınar Arseven, Elif Bozyurt, Kader Demir, Nagihan Gülpek ve İlknur Özbakan yer aldı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]