Lise Öğrencilerinden Vergi Bilinci Projesi

Karapürçek Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi öğrencilieri vergi bilinci  projesini hayata geçirdi.

Karapürçek Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi öğrencileri toplum bilincine katkıda bulunmak amacıyla “Vergi Bilinci” isimli projeyi hayata geçirdi.

Gürsel Altındağ, Öznur Topçu ve Hüseyin Altıntaş isimli öğrenciler öğretmenleri Mustafa Tabakoğlu'nun danışmanlığında vergi bilincini artırmak ve özellikle Karapürçek ilçesinde bir farkındalık oluşturmak amacıyla proje geliştirdi. Proje kapsamında afişler, el broşürleri, web siteleri, tanıtım toplantıları, seminerler planlanıyor. Gürsel Altındağ, projelerinin sosyal bir proje olduğunu, bu nedenle de toplumun tüm kesimine yaygınlaştırılması gerektiğini ve bu kapsamda öğrenciler ve esnaflar olarak iki hedef kitle belirlediklerini, bu yönde çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını kaydetti.

Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin hazırladığı projenin tanıtımı Atatürk İlköğretim Okulu Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Mustafa Gül, Milli Eğitim Müdürü Kazım Aktaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Beşir Nalbant, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın her yıl geleneksel olarak yaptığı Meslek Liseleri arası Proje Tabanlı Beceri Yarışması kapsamında Ticaret ve İş Yönetimi dalında birinci seçilen “Vergi Bilinci” projesi Bursa'da Bölge finalinde Sakarya'yı temsil edecek.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]