Levent Samrıoğlu: "Bu bir Ümmet davası"

AK Parti Milletvekili aday adayı Levent Samrıoğlu, Kaynarca İlçe Teşkilatını ziyaret ederek temayül yoklaması için destek istedi.

25. Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı olan Levent Samrıoğlu, ilçe gezileri kapsamında Kaynarca’yı ziyaret etti. AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya katılan Samrıoğlu, ilçe yöneticileri, gençlik kolları ile kadın kolları temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada, “Yıllarca bu teşkilata birlikte hizmet ettik. Şimdi başka bir görevde yine sizlerle birlikte davama, milletime hizmet etmek üzere aday oldum. Çıktığım yolda hepinizden destek istiyorum” dedi.

Ümmetin Davası

AK Parti’nin savunduğu görüşün ve misyonunun artık sadece Türkiye’nin değil İslam Ümmetinin yol haritası ve kurtuluşu olduğunu ifade eden Samrıoğlu, “Bu dava artık sınırları aştı. Tüm Ümmetin davası oldu. Ben bu inançla bu yolda ilerlemeye çalışıyorum. Türkiye artık belirli bir seviyenin üzerine çıktı. Ancak gerek Cumhurbaşkanımız, gerekse Başbakanımız bunun yeterli olmadığı ve daha ilerilere çıkmak gerektiğini ifade ediyorlar. Ben de bu yükselişe katkı vermek istiyorum” ifadesini kullandı.

Milletin Partisi

Sakarya’nın milletin partisi olarak gördüğü AK Parti’ye her zaman destek verdiğini ifade eden Samrıoğlu, “İnanıyorum ki bu seçimde de Sakaryamız, milletin partisine, milletin iktidarına sahip çıkacak. Bu seçimlerde de Ak Parti oyunu arttırarak daha fazla milletvekili çıkaracak. Bu millet söze değil icraata oy veriyor. AK Parti’yi diğerlerinden ayıran da bu. Milletin iktidarı millet için icraat yapıyor” şeklinde konuştu.

Yoğun destek

Samrıoğlu’nun ziyaret programına Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli, AK Parti Kocaali İlce Başkanı Basri Burak Ak ve çok sayıda partili katılarak destek verdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]