Kuyumcudan kolye çalan kuzenlere suçüstü

15 ve 17 yaşında biri kız iki amca çocuğu, müşteri olarak girdikleri kuyumcudan gerdanlık çalıp kaçtıktan sonra, ikinci hırsızlik için gittikleri diğer kuyumcuda suçüstü yakalandı. İki kuzenin hırsızlık anları, işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

17 yaşındaki Mustafa M. ve 15 yaşındaki Havva M. şehir merkezinde bulunan bir kuyumcuya girdi.  Amca çocukları oldukları öğrenilen iki kişiden Havva M. kuyumcuda görevli personeli oyalarken, Mustafa M. ise tezgahın üstündeki gerdanlığı alarak cebine koydu. Bir süre sonra kuyumcudan ayrılan çocukların gerdanlığı çaldığını fark eden kuyumcu polise haber verdi. Olay yerine gelen Sakarya  Emniyet Müdürlüğü\'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettikten sonra iki hırsızlık şüphelisini şehir merkezinde takibe başladı.
Polislerin peşinde olduğunu fark etmeyen şüpheliler, bu kez başka bir kuyumcuya girdi. Bir süre sonra dükkana gelen polisler çocukları yine aynı taktikle hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yakaladı. Bir önceki dükkandan alınan gerdanlık da çocukların üstünden çıktı. Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getiren iki şüphelinin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceğıi bildirildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]