Kuvay-i Milliye, Kemençeli Konser Verdi

MÜSİAD Şube Başkanı Halit İnci’yi dernek binasında ziyaret eden Türkiye Kuvay-i Milliye ve Mücahitler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Nuri Çamur ve Yönetimi; “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulunarak; MÜSİAD Yönetimi’ne kemençeli ufak bir konser ziyafeti de sundu.

Türkiye Kuvay-i Milliye ve Mücahitler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Nuri Çamur, önceki gün beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ve Yönetim kurulu üyelerini, İzmit Caddesi’nde bulunan dernek binasında ziyaret etti.

BAŞKANA JEST

MÜSİAD Başkanı Halit İnci ve yönetimini tebrik ederek, “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulunan -i Milliye ve Mücahitler Derneği yöneticileri, başarılı çalışmalar diledi. Karadenizli olan Dernek üyesi tarafından kemençe eşliğinde ufak bir konserin de sunulduğu ziyaret, renkli görüntülere sahne oldu.

Aslen Karadenizli olan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, yaptıkları ziyaret ve kemençe jestinden dolayı Türkiye Kuvay-i Milliye ve Mücahitler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Nuri Çamur ve Yönetimi’ne teşekkür etti.


 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]