Kutluata, "Şehir ticareti bitmiş durumda"

MHP Milletvekili Münir Kutluata ve beraberindeki heyet, Sakarya Rizeliler Derneği\'nin misafiri oldu.

Dernek çalışmaları, şehir ve ülke gündemine dair fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Kutluata RİDER’in çalışmalarını övdü. MHP Sakarya Milletvekili Prof.Dr.Münir Kutluata beraberindeki Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük ve Adapazarı Belediye Meclis üyesi Suat Çokluk\'la birlikte Sakarya Rizeliler Derneğinin (RİDER)misafiri oldu. RİDER Başkanı Hasan Dişli, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve üyeleri tarafından karşılanan Kutluata, dernek üyeleriyle sohbet etti. RİDER Başkanı Hasan Dişli, Kutluata’nın ziyaretinden memnun olduğunu anlatarak, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. RİDER’in yoğun bir faaliyet dönemi içine girdiğini belirten Dişli, “ Dernek çatımız altında geleneklerimizi ve kültürümüzü yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda derneğimizde yeniden bir yapılanmaya gittik” dedi.

RİDER’in misafirperverliğinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Kutluata, Dişli ve ekibine teşekkür etti. Hemşeri kültürünün çok farklı bir şey olduğunu belirten Kutluata, “Millet olarak bizde birbirimize kenetlenme özelliğimiz vardır. Rizeli kardeşlerimizin bu çatı altında bir araya gelmesi de ayrı bir güzelliktir” ifadelerini kullandı.

Ülke ve şehir sorunları hakkında konuşma yapan Kutluata, şehirde geleceğe yönelik çalışmaların yapılmadığını anlattı. Kutluata, “Bu şehrin 10-20-30 yıl sonra hangi istikamette gelişeceğine dair bir vizyon yok” dedi. Şehir ticaretinin bittiğini söyleyen Kutluata, “Tarım şehri Sakarya’da çiftçi üretim yapmıyor ve para kazanamıyor” dedi. Vatandaşın mutsuz ve geleceğinden umutsuz olduğunu söyleyen Kutluata, genel çalışmalardan da bahsetti. Mecliste her gün yeni bir yasanının yürürlüğe girdiğini söyleyen Kutluata, “Her gün bu milletin kaderiyle oynanan gelişmeler yaşanıyor” dedi. Milletin tüm sorunlarına hakim olduklarını söyleyen Kutluata, bu manada çalışmaları olduklarını söyledi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]