Kutluata, "MHP, Sakarya'da zafer elde edecek"

MHP Sakarya Milletvekili Prof.Dr.Münir Kutluata, Ferizli’de partisinin Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgün, İlçe Başkanı Muttalip Türk, belediye meclis üyeleri ve seçim ekibiyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Gündemde ise yerel seçimler ve ülkeyi sarsan yolsuzluk iddiaları vardı.

Toplantıda ilk olarak konuşan İlçe Başkanı Muttalip Türk, seçim çalışmalarına geniş bir ekiple başladıklarını bildirdi. Başkan Adayı Mustafa Akgün ise, ilçede yaptıkları seçim gezilerinde kendilerine yönelik büyük teveccüh olduğunu belirterek, “ Yerel seçimlerde bu hareket Ferizli’ye hizmet vermeye başlayacaktır” dedi. İlçeyle alakalı ulaşımdan, yatırıma, tarımdan bir çok alana kadar çeşitli projeler hazırladıklarını anlatan Akgün, “Buraya değer katacak ve milletimizin burada yaşamaktan mutlu olacağı bir Ferizli’yi inşa edeceğiz. Günü birlik değil, vizyon projelerle biz bu yola çıktık. Ferizli halkı AKP zihniyetinden artık bıktı. Bizimle birlikte Ferizli’ye hareket gelecek buna yürekten inanıyoruz. Seçim gününe kadar sabah akşam durmadan milletimize kendimizi anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Yerel seçimler


Teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi almasının ardından konuşan Milletvekili Münir Kutluata ise, yerel seçimlerin ülkemizin kaderi açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti. Kutluata, “Bu yerel seçimler Türkiye’nin kaderini belirleyecektir. Ülkenin her karış bölgesinde olduğu gibi MHP Sakarya’da zafer elde edecektir. Seçim kazanmama gibi bir lüksümüz yok. MHP dönemi gelmiştir” dedi. Sakarya’da belirlenen MHP belediye başkan adaylarının pırıl pırıl olduğuna vurgu yapan Kutluata, “Ülkenin hali ortada.Her alanda sorun yaşayan ve son olarak  yolsuzluk foyaları ortaya çıkan bir iktidar bunun üstünü örtmek için elinden geleni yapıyor. Böyle bir soruşturmanın engellenmesi yerine, yargının ve emniyet güçlerinin işleri kolaylaştırılmalıdır. Ama ne gariptir ki bunun tam tersi ile karşılaşıyoruz. Bu millette bunu artık çok net görüyor” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]