Kutluata, MHP Belediye Başkan Adaylarına Destek Verdi

MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Minür Kutluata, partisinin belediye başkan adaylarının verdikleri vaatlerin arkasında olduklarını söyledi.

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu ve Erenler Belediye Başkan adayı Ali Çiftçi ile birlikte seçim gezisine katılan MHP Sakarya Milletvekili Kutluata, belediye başkan adaylarının verdiği seçim sözlerinin arkasında olduklarını kaydetti.

Belediye başkan adayları ile birlikte Büyükesence köyünde ve Dilmen mahallesinde kahvehane toplantına katılan Kutluata, belediye başkan adaylarına güvendiklerini belirterek, "Muhalefet partilerinin birçok ilde ve ilçelerde iktidar partisinden daha fazla hizmet edip vatandaşların yanında olduklarını her zaman görmemiz mümkündür. Önemli olan vatandaşlarımızın MHP'li belediye başkan adaylarımıza güvenmeleri. 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde kendilerini 24 saat telefonları ve kapılarını açacak belediye başkan adaylarımızı seçtirmenizi istiyoruz" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu'nun Dörtyol kavşağını açma sözünü vermesinin ertesi günü AK Partili milletvekillerinin, vali ve Karayolları yetkilileriyle toplantı yaparak kavşağı açmalarının kendilerinin ne kadar haklı olduğunu gösterdiğini belirten Kutluata, "AK Parti'li milletvekilleri sadece parti teşkilatlarının düzenlediği toplantılara katılıyorlar. Halkın arasında dolaşmıyorlar. 22 Temmuz'da aldıkları yüzde 47 oyun arkasına sığınmamalarını bekliyoruz.  AK Parti milletvekilleri ile her ortamda yüz yüze tartışmaya hazırız, ister Türkiye'yi ister ise Sakarya'yı tartışalım" diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]