Kutluata, "İktidarın tüm politikaları iflas etti"

Karasu’da Yuvalıdere Belediye Başkanı Adnan Keskin, MHP Karasu Belediye Başkan Adayı Recep Ali Küçük ve partililerle bir araya gelerek seçim değerlendirmesi yapan Milletvekili Münir Kutluata, AK Parti\'ye yüklenerek iktidarın tüm politikalarının iflas ettiğini anlattı.

MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Karasu’da partililer ve vatandaşlarla buluştu. Kutluata ilk olarak Yuvalıdere Belediye Başkanı Adnan Keskin, Karasu İlçe Başkanı Cevdet Kenan Karabulut, Karasu Belediye Başkan adayı Recep Ali Küçük, meclis üyeleri ve partililerle birlikte ilçe binasında bir araya geldi. Burada partililerle sohbet eden ve ilçe teşkilatının seçim çalışmaları hakkında bilgiler alan Kutlata, gündeme dair açıklamalar yaptı.

"Yerel seçimler büyük fırsat"


11 yıldan bu yana ülkenin her gün daha kötüye gittiğini anlatan Kutluata, “Bizim her endişe ettiğimiz, iktidarı uyardığımız her konu karşımıza çıktı. Bölünme sürecine destek veren bir iktidar var. Çok kötü şeyler oluyor, inanın içimiz sızlıyor” dedi. İktidarın her yanlışını millete anlattıklarını ve çözüm önerilerini sıraladıklarını anlatan Kutluata, yerel seçimlerin büyük bir fırsat olduğunu yineledi.

İşçi, çiftçi, memur ve emekli

Sağlık, eğitim ve sosyal hayatta milletimizin büyük bir sıkıntıya çekildiğini ifade eden Kutluata, “Ticarileşen bir sağlık sistemi, yap-boza dönen eğitim sistemi ve fakirleşen bir millet var karşımızda. Yandaşların zengin ve hayatından memnun olduğu bir dönemden geçiyoruz. İşçi, çiftçi, memur ve emekli borç içinde yaşıyor. Çiftçi üretmiyor, işçi asgari ücretle yarınından umutsuz, emeklinin maaşından kesin bir kredi kesintisi var” dedi.

Ekonomi politikalarının milleti dara soktuğunu söyleyen Kutluata, “Dış politikası, ekonomisi, eğitim sistemi iflas bir iktidar, her gün milletin gözünün içine baka baka kendi televizyon ve gazetelerinde bir şeyler söylüyor. Aynı konular ve geçmişle hesaplaşma dilinden düşmüyor. İktidarsın yap gereğini kapat artık bu konuları, istismar etmenin artık bir anlamı yok. Ama bu seferde ülkenin meşgul olacağı bir konu kalmaz” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]