Kutluata: "AK Parti Sakaryalılara Yüktür"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, "Bölücüye destek turları düzenleyeceklerine şehrin çözüm bekleyen sorunlarına eğilsinler" dedi.

Kutluata, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yeni yerleşim bölgesinde kördüğüm olan baca sorununun kaynak aktarılarak belediye tarafından yapılması gerektiğini ancak sürenin dolmasına az bir süre kalmasına rağmen çözüm için hiçbir adım atılmadığını söyledi. Yeni yerleşim bölgesinde devam eden baca sorunundan bihaber olan siyasilere seslenen Kutluata, "Bölücülere destek için Diyarbakır'a gideceğinize insanların baca sorununu çözün. Sakarya'nın sorunlarıyla ilgilenin" dedi.

Yeni yerleşim bölgesinde yaşanan sıkıntının tek sorumlusunun yerel yöneticiler olduğunu ileri süren Kutluata, şöyle konuştu: "1 Ekim de ya insanların gazı kesilecek ya da insanlar akşamdan sabaha bu gün de ölmedik diye dua edecekler. Komisyon oluşturuldu nasıl bir çalışma yapıldı nasıl kararlar alındı kimse bir şey bilmiyor. Buradaki sorun belediye eliyle çözülmeliydi bunu defalarca anlattık ama demek ki anlayan olmamış. Orada yaşanan sorunu çözmek için gösterilen bu samimiyetsiz ve laubali çözüm arayışların takdirini Sakarya kamuoyuna bırakıyoruz."

Yedi yıllık AK Parti iktidarının artık Sakaryalının sırtına yük olmaya başladığını söyleyen Kutluata, sözlerine şöyle devam etti: "Sanayide kentsel dönüşüm dediler insanların çaresizliğini nasıl ranta dönüştürürüz düşüncesi var. İlin bir bölümü tarımla geçinirken artık bu mümkün değil. Tarımın sırtına getirilen yük ile köylüye adeta tarlanı ekme denilmektedir. İktidar artık Sakarya'ya zulüm uyguluyor. Şehir sahipsiz iktidar milletvekilleri sorunlardan bihaber. Bölücüye destek turları düzenleyeceklerine şehrin çözüm bekleyen sorunlarına eğilmeleri gerekir."
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]