Kutlu Doğum Coşkusu Arifiye'de başladı

Arifiye İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanıp 10 Nisan’da Arifiye Kültür Merkezin’de sahnelenen ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Tellioğlu’nun ayrıca halkın da katılımının yoğun olduğu program, izleyenleri mest etti.

Kur’an tilaveti ve Okul Müdürü M. Sami AKARYALI’nın açılış konuşmasıyla program başladı.Dolu dolu geçen ve yaklaşık bir bucuk saat süren programda; erkek ilahi korosu, kız ilahi korosu ve şiirlerle harmanlanmış bir şekilde Hz. Peygamberimizin hayatını işleyen söz korosu izleyenleri manevi bir iklime taşıdı. Okunan şiirler, oynanan skeçlerle de desteklenen Söz Korosu ile Efendimizin hayatı seyircilerin gözlerinin önünden âdeta bir film şeridi gibi akıp geçti.

Programın sonunda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında dereye girenlere ve 40 Hadis Ezberleme Yarışmasında hadislerin tamamını ezberleyen öğrencilere, okul aile birliğince alınan altınlar, belediye başkanı ve ilçe milli eğitim müdürü tarafından verildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]