Kurtulmuş'un Bu İddiası Türkiye'yi Sarsacak!

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, SP'nin hiç bir medya ve çıkar gurubunun gölgesi altında olmadığını söyledi. Kurtulmuş, "SP'nin amacı hiçbir partiyi bölmek değildir" dedi.

Partisi tarafından Sakarya Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Kurtulmuş, SP'nin hiçbir çıkar gurubu ile ilişki içinde olmadığını söyledi.

Kurtulmuş, amaçlarının hiçbir siyasi partiyi bölmek olmadığını belirterek şunları kaydetti: "SP'nin meydanlarda gücü artıkça milletin teveccühü yükseldikçe birileri bundan endişe duyuyor. Son günlerde SP'ye karşı bazı haddini aşan sözler söyleniyor. Sanki SP'nin amacı falanca partiyi bölmekmiş, filanca partiyi bölmekmiş gibi konuşuyorlar. Sakarya'dan çok açık söylüyorum. SP hiçbir medya gurubunun hiçbir çıkar çevresinin, hiçbir baskı gurubunun gölgesi gölgesinde olmaz. Hiçbir karanlık odakla işi olmaz. "

Bütün Engellemelere Rağmen Bunu Yapıyoruz

Bütün bu ithamlara karşı SP'nin bir günlük yeni bir parti olmadığını vurgulayan Kurtulmuş, " SP bu topraklardaki milli şuurun, medeniyetimizin değerlerinin siyasetteki ifadesidir. Biz o koltuklarda oturmak için siyaset yapmıyoruz. Medeniyetimizi yeniden ihya etmek için siyaset yapıyoruz. Bütün engellemelere rağmen bunu yapıyoruz Geçmişte hiçbir medya gurubunun, hiçbir baskı gurubunun hiçbir çıkar gurubunun gölgesinde olmadığımız gibi bundan sonrada olmayacağız. Hiçbir medya gurubunun bizimle işbirliği içerisinde olması mümkün değildir. Biz sadece ve sadece milletimizin çıkarı için siyaset yapacağız." şeklinde konuştu.

Niye Tedbir Almadınız?

Konuşmasında Başbakan Erdoğan'da yüklenen Kurtulmuş, Erdoğan'ın kredi kartı borcu olanlara ilişkin 'dürüst gözle bakmam' şeklindeki ifadesinin doğru olmadığını dile getirdi. Kurtulmuş, "Bu insanlar kredi kartıyla pırlanta almak için mi kullandı? Beyaz eşya almak için mı kullandı? Gemi, mısır fabrikası almak için mi kullandı? Bu insanlar kredi kartını peynir ekmek almak için kullandı. Daha önce sizin döneminizde peynir ekmek gibi kredi kartı dağıtılıyordu, o zaman niye tedbir almadınız?" ifadelerini kullandı.

Obama Ne İsteyecek?

ABD Başkanı Obama'nın Nisan ayında Türkiye'ye yapacağı ziyareti de değerlendiren Kurtulmuş, Obama'nın hükümetten Irak'taki asker ve silahlarını Türkiye üzerinden çekmek için istekte bulunacağını iddia etti. Kurtulmuş, hükümeti uyararak Obama'nın bu isteğinin kabul edilmemesi çağrısında bulundu.

Kurtulmuş, Yüksek seçim Kurulu'nun (YSK) başörtülülerin sandık görevlisi olmasını engelleyen kararına da "Böyle şey olmaz. YSK neredeyse başörtülüler oy kullanmasın diyecek." şeklinde tepki gösterdi.

Yazıcıoğlu için Anons Yaptı

Mitingde konuşma yaparken BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası geçirdiğini öğrenen Kurtulmuş, haberi partililerle paylaştı. Kurtulmuş, "BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu helikopter kazası geçirerek ağır yaralanmış. Değerli kardeşimize Allah'tan şifa dileyerek bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyoruz." dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]