Kurtulan, "Belediyecilik, sadece park yapmak değildir"

Serdivan’da köy ve mahallelerle istişarelere devam eden Mhp İlçe Teşkilatı, bu hafta Beşköprü Mahallesi\'nde toplandı. 

İlçe Teşkilat binasında yapılan toplantıya katılım oldukça yüksekti. Beşköprü Mahallesi\'nin ileri gelenlerinin ve Mahalle Muhtarı Turhan Dilber’in de katıldığı toplantıda, açılış konuşmasını MHP Serdivan İlçe Başkanı Muharrem Kurtulan yaptı.

“Göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu kapsamda istişare toplantılarına başladık. Bu hafta da benim de mahallem olan Beşköprü Mahallesi konuğumuz oldu. Bu  yoğun katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.”  diyerek sözü Mahalle Muhtarı Turhan Dilber’e bıraktı. Mahalle sorunlarını dile getiren Turhan Dilber, "Teşkilat Başkanlığı\'na mahallemizden Muharrem Başkanın seçilmesi, Beşköprü olarak bizi ayrıca gururlandırmıştır. Görevinizde en içten dileklerimle başarılar dilerim.” diyerek sözlerini bitirdi. 

Daha sonra söz alan mahalle sakinleri, “ 2009\'da Serdivan\'a bağlandık ama ne 2009’dan önce ne de 2009\'dan sonra mahallemiz, yeterli hizmet alamamakta ve hala çok sıkıntı yaşamaktadır. Verilen sözler seçimden sonra hemen unutuluyor. 2009 yerel seçimlerinde Beşköprü’de MHP birinci çıktı. Herhalde bu sebepten hala sıkıntılarımız çözülmüyor. Biz önümüzdeki seçimde gerçekten Beşköprülü, Beşköprü’nün sorunlarını belediyede korkmadan dile getirebilecek cesaretli Meclis üyeleri istiyoruz. 2014\'te inşallah  hizmet getirmeyenleri, verdikleri sözleri unutanları biz de sandıkta unutup MHP’yi Beşköprü\'de yine birinci parti yapacağız ”  diyerek sorunlarını dile getirdiler. 

Toplantının son aşamasında sözü alan MHP Serdivan İlçe Başkanı Muharrem Kurtulan, “ Bu akşam inanın bizim için çok faydalı geçti. Sizlerden aldığımız fikirleri mutlaka değerlendirip, Beşköprü’nün sorunlarını her platformda ifade edip, birilerini rahatsız etmeye devam edeceğiz. 2014\'teki yerel seçimlerde, sizlerin bizlere tavsiye edeceği adaylara öncelik tanıyacağız. Zaten 15 gündür aday adaylığı formlarını almaya başladık, inanılmaz bir katılım var, bu da bizi oldukça memnun etmekte. Biz hem MHP’ye hem de Serdivan’a yakışan en iyi kadrolarla yola çıkıp, belediyeciliğin sadece 3 park yapıp reklam yapmaktan ibaret olmadığını herkese kanıtlayacağız. Milletimizden aldığımız vergileri, reklama değil hizmete aktaracağız. Katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür edip, çağıramadığımız arkadaşlarımızın da affına sığınıyoruz. İnşallah en kısa zamanda davetiniz üzerine Beşköprü\'de İl Başkanımızı da alıp güzel bir toplantı yapacağız. Bu akşam bizi tekrar onurlandırıp gururlandıran tüm Beşköprü’ye teşekkür ederiz.” diyerek  toplantının son konuşmasını yaptı. 

İstişare toplantısı içecek ve pasta ikramından sonra sohbetle devam etti.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]