Kurtarma ekibine teşekkür belgesi

Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar, Sakarya’da yaşanan sel felaketinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibine (UMKE) teşekkür belgesi verdi.

Geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlar nedeni ile Sakarya’nın çevre ilçelerinde meydana gelen sel felaketinde, felaketten etkilenen bölgelerde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibine (UMKE) Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar birer teşekkür belgesi verdi.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen törende konuşan Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Murat Alemdar, "Şehrimiz bu üzücü doğa olayında derinden sarsılmış olmasına rağmen verilen mücadele, özverili çalışmalar ve gayretleri unutulmamıştır. Böylesine vahim bir olayda özellikle Hendek ve Geyve İlçelerimizde, imkanlar dahilinde vatandaşımızın yardımına koşan tüm 112 ve UMKE personelimi canı yürekten kutluyorum. Ayrıca bu tür durumlara hazırlıklı olduklarını gösterdikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah İlimize ve Ülkemize bu tür felaketleri bir daha yaşatmasın" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]