Kursu bitirdiler, yarışmada dereceye girdiler

Sakarya\'da Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’na (SAMEK) giden iki kadın, ‘Kadın Gözüyle Üreten Kadın’ adlı fotoğraf yarışmasında ilk iki sırayı aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SAMEK Fotoğrafçılık Kursu’nda temel eğitimlerini fotoğraf sanatçısı Fatih Gürsel’den alan Rahime Kevser Koçak ve Gülsevim Acar, SATSO Kadın Girişimcileri Kurulu’nun Sakarya Üniversitesi ile birlikte düzenlediği ‘Kadın Gözü ile Üreten Kadın’ fotoğraf yarışmasına katıldı. Yarışmada Rahime Kevser Koçak’ın fotoğrafı birinci, Gülsevim Acar’ın çektiği fotoğraf ise ikinci oldu.

Koçak ve Acar, fotoğrafçılık temel eğitimini veren hocaları Fatih Gürsel, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve SAMEK yetkililerine teşekkür ettiler. Başarılı kursiyerler, "Daha önce fotoğrafçılık konusunda hiç bilgimiz yoktu. Bu kurs sayesinde fotoğrafçılık konusunda bilgi sahibi olduk. Şimdi güzel fotoğraflar çekiyoruz. Yarışmada da derece almamız güzel oldu. Fotoğraf çekmeyi çok sevdik ve bundan böyle de fotoğraf çekimlerini sürdüreceğiz. Hayata bakış açımız değişti. Kursu düzenleyen belediye yetkililerine ve hocamıza teşekkür ediyoruz. Bize hayata bambaşka bir bakış açısı kazandırdılar." diye konuştu.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]