Kursiyerlerden, Başkan Dişli'ye destek teşekkürü

Alandüzü Mahallesi Muhtarı İlhan Güneş ile Yenikent Halk Eğitim Merkezi hocalarından Sevil Demirdöven, açtıkları sergilerde verdiği destekten dolayı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye kurs sergilerinde verdiği destekten ötürü teşekkür ziyaretinde bulunan Alandüzü Mahallesi Muhtarı İlhan Güneş ile kurs hocalarından Sevil Demirdöven, Dişli’ye gümüş kaplama el yapımından oluşan bir tepsi hediye ettiler. Alandüzü Mahallesi’nde açılan 3 farklı dalda kurs alan kursiyerlerinde bulunduğu ziyarette kurs öğretmeni Demirdöven, “Bu yıl kursumuza 13 öğrencimiz katıldı. Başkanımız daha önce olduğu gibi sergimizde desteğini esirgemedi, verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Dişli, “Alandüzü Mahallesi’nin başarılarını izliyoruz. Çok güzel memnuniyet verici. Eğitilenle öğreten arasındaki diyalog çok önemli. Bu ahengi yakalayan hocasıyla, muhtarıyla mahalle halkıyla hepsi bir bütün oluşturmuş gayret ediyor. Bu birlik ve beraberlik havasında çok güzel hizmetlere imza atacaklarına ve daha güzel eserler ortaya çıkaracaklarına inanıyorum. Hepsini kutluyorum” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]