Kur'an Kursları yararına kahvaltı programı düzenlendi

Hendek İlçe Müftülüğü tarafından Kur\'an Kursları yararına kahvaltı programı düzenlendi.

Hendek Gençlik Merkezi Düğün Salonu’nda düzenlenen programa Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun, Kur’an Kursu öğreticileri, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, katılımdan dolayı hayırseverlere teşekkür ederek, “Kur’an Kurslarımız yararına her ay programlar düzenliyoruz. Allah hayırlarınızı kabul etsin. Programlarımızda bizlere destek veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ediyorum. Eğitimcilerimizi özverilerinden dolayı kutluyorum. Bir sonraki etkinliğimizi de aralık ayında yapacağız. Tüm hayırseverlerimizi bekliyoruz” dedi.

"
Müftümüzün her ay düzenli olarak yaptığı bu güzel çalışmanın devamını diliyoruz"

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de bir konuşma yaparak, “İlçe müftümüzü tebrik ediyorum, güzel bir çalışma yapmış. Böyle programların Hendek’in yeni bir güzelliği olduğunu ifade ediyorum. 15 yıllık belediye başkanlığımda çok değişik müftü arkadaşlarımız ile çalıştık. Müftümüz ayda bir program yaparak hanımları topluyor ve bu işe evlerden başladı. Çocukları eğitecek, evi çekip çevirecek, düzene koyacak olan hanım kardeşlerimizden çalışmayı ön plana doğru çektiğini görmenin mutluluğunu ifade ediyor, müftümüzü tebrik ediyorum. Müftümüzün her ay düzenli olarak yaptığı bu güzel çalışmanın devamını diliyoruz. Bu tür çalışmalarınızda sadece salon değil gereken ne varsa destek vermeye hazırız ve vermeye devam ediyoruz. İnşallah yapımı devam eden Rasim Paşa Hendek Merkez Camimiz tamamlandığında çok daha farklı bir ortamda hizmetler devam edecek” dedi.

Program kahvaltı ile sona ererken, 28 Aralık Perşembe günü yapılacak olan Kur’an Kursları yararına kahvaltı programına tüm hayırseverler davet edildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]