"Küpçüler'in yağmursuyu sorunu çözülecek"

Küpçüler Mahallesi sakinleri ile istişare toplantısında bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, müjdeyi verdi. Başkan Toçoğlu, “En kısa zamanda Küpçüler Mahallemizin yağmursuyu sorununu çözüme kavuşturacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Küpçüler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Küpçüler Mahallesi muhtarı Bakım Soy’un da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, “16 ilçeden tüm hemşerilerimizin daha standart hizmetlere kavuşabilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi hizmet, AK Partili belediyelerin işidir. Milletimize hizmet etme sevdasıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. HES, Yavuz Selim ve Murat Soğancıoğlu Caddeleri, Sakarya Park ve daha birçok hizmet ile Erenler Bölgemizi cazibe merkezi haline getirdik” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, “En kısa zamanda Küpçüler Mahallemizin yağmursuyu sorununu çözüme kavuşturacağız. Biz biliyoruz ki şehirler yapıldıkça güzelleşir. Şehirlerimizi, ilçelerimizi daha yaşanılabilir hale getiriyoruz. 30 Mart’ta Sakarya’da istikrarın devam etmesi büyük öneme sahip. Şehrimizin gelişimi için bu seçimler çok önemli. İnşallah hep birlikte sandığımıza sahip çıkacağız. Demokrasimiz, milli irade ve hizmetlerin devamlılığı için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]